Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 13 Oktober 2005 Werkzaamheden Kalverdijk tussen Kromwater en Ambachtsdijk

Vanaf maandag 17 oktober tot en met vrijdag 25 november 2005, of zoveel langer of korter als noodzakelijk is, vinden er bestratingwerkzaamheden plaats aan de Kalverdijk in Kalverdijk, tussen het Kromwater en de Ambachtsdijk. Bij deze werkzaamheden wordt onder andere de totale verharding van de rijbaan opgeknapt.

Tijdens de werkzaamheden is de Kalverdijk tussen het Kromwater en de Ambachtsdijk voor alle doorgaand autoverkeer afgeslo-ten. Fietsers en voetgangers kunnen wel van de Kalverdijk gebruik blijven maken. De percelen aan de Kalverdijk blijven zoveel mogelijk toegankelijk.

Door de werkzaamheden kan ook de busdienst lijn 411 (Buurtbus) geen gebruik maken van de Kalverdijk. De Buurtbus maakt tijdens de werkzaamheden gebruik van de route Kalverdijkerlaantje - Burgerweg - Oosterdijk.

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de afdeling Openbare Werken van de gemeente Harenkarspel. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl