Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 18 Oktober 2005 Wegwerkzaamheden komende weken in Den Helder

Wij werken de komende weken aan de weg op de volgende plaatsen:

Laurens Brandligtbrug (einde Ruyghweg, voorbij Essostation):

De rij-ijzers zijn aan vervanging toe. Deze brug is vanaf maandag 17 oktober 09.00 uur afgesloten voor al het verkeer. De werkzaamheden duren tot en met woensdag 19 oktober. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

Doggersvaart:

Vanwege reparatiewerkzaamheden aan het asfalt gaan achtereenvolgens twee gedeelten van de Doggersvaart dicht voor het verkeer. Dinsdag 18 oktober is het gedeelte tussen oudijzerhandel Vos en de Kortevliet afgesloten (inclusief het kruispunt met de Torplaan). Deze werkzaamheden duren ongeveer anderhalve dag. Daarna volgt een afsluiting van het gedeelte tussen de Kortevliet en de Nieuweweg. Ook deze werkzaamheden duren ca. anderhalve dag. De woningen blijven gewoon bereikbaar. Het verkeer wordt met borden omgeleid.

Ruyghweg:

Vrijdag 21 oktober wordt een gedeelte van de zuidelijke rijbaan van de Ruyghweg voor één dag afgesloten voor het verkeer. Het gaat hier om het gedeelte direct bij de stoplichten tegenover bloemist Van Amesfoort. Het is deze dag dus niet mogelijk om vanaf de Kievitstraat de Ruyghweg op te rijden. De werkzaamheden worden met borden aangegeven.

Marsdiepstraat:

De oostelijke rijbaan van de Marsdiepstraat krijgt tussen de linie en de rotonde met de Jan Verfailleweg een nieuwe asfaltlaag. De werkzaamheden vinden plaats op vrijdag 21 oktober. Het verkeer richting de stad wordt met borden omgeleid. Ook op de westelijke rijbaan vinden dan werkzaamheden plaats. Deze rijbaan wordt echter niet afgesloten. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl