Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 20 Oktober 2005 Afsluiting Moerbeek wegens reconstructie (Niedorp)

Op maandag 17 oktober is Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier gestart met de reconstructie van de Moerbeek, gelegen tussen de Poepskade en de Moerbekerweg in de gemeente Niedorp. Als gevolg van de werkzaamheden is de weg tot 18 november afgesloten voor alle verkeer.

Verkeersveiligheid

De werkzaamheden aan de Moerdijk bestaan in hoofdzaak uit het aanleggen van goten en grastegels in de bermen om de verkeersveiligheid te vergroten. Daarnaast krijgt de weg een nieuwe asfaltlaag. De uitvoering duurt tot 18 november 2005.

Afgesloten

Ten behoeve van de verkeersveiligheid voor de weggebruikers en wegwerkers is de Moerbeek tijdens de werkzaamheden afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via omleidingsborden. De afsluiting geldt niet voor aanwonenden en voor bestemmingsverkeer. (Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl