Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 20 Oktober 2005 Afsluiting N501 (Pontweg) tussen Amaliaweg en Hoornderweg (Texel)

In opdracht van de provincie Noord-Holland vinden op de N501 (Pontweg) tussen de Amaliaweg en de Hoornderweg werkzaamheden plaats waardoor de rijbaan moet worden afgesloten. De uitvoering vindt plaats van maandag 17 oktober 2005, 07:00 uur tot maandag 31 oktober 2005, 17:00 uur. Het verkeer van en naar de boot wordt met borden omgeleid.

Het doorgaande verkeer van Den Burg naar de veerboot wordt omgeleid via de Hoornderweg en de Watermolenweg. Dit scheelt zeker 10 minuten extra rijtijd. Gaat u dus op tijd van huis!

Doorgaand verkeer van de veerboot richting Den Burg wordt omgeleid via de Amaliaweg en de Hoornderweg.

Tevens zal van donderdag 27 oktober 2005, 07:00 uur tot 28 oktober 2005, 13:00 uur het kruispunt Pontweg/Amaliaweg afgesloten zijn. Tijdens de werkzaamheden op dit kruispunt Amaliaweg/Pontweg wordt het verkeer van de veerboot richting Den Burg ook via de Watermolenweg geleid.

Bestemmingsverkeer wordt ter plaatse omgeleid. (Brom)fietsers en voetgangers zullen plaatselijk over de rijbaan geleid worden.

De omleidingen zijn noodzakelijk met het oog op de veiligheid van het verkeer en de wegwerkers en worden met borden aangegeven. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl