Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 25 Oktober 2005 Verbod doorgaand autoverkeer op Kerkmeerweg, Hopmansweg en Diepsmeerweg (Harenkarspel)

De land- en tuinbouworganisatie WLTO heeft, namens de agrariŽrs en omwonenden van de Diepsmeerweg, haar zorg geuit over de verkeerssituatie die zal ontstaan nadat deze weg wordt afgesloten voor het autoverkeer. Vooral een toename van het autoverkeer op de Hopmansweg wordt als bedreigend beschouwd. Om deze reden is, samen met WLTO, gezocht naar een oplossing voor dit probleem.

Het voorstel van de organisatie om op de Kerkmeerweg, Hopmansweg en Diepsmeerweg een verbod voor niet-bestemmingsverkeer in te stellen heeft de goedkeuring van het college van de gemeente Langedijk gekregen. Omdat de Diepsmeerweg deels op grondgebied van de gemeente Harenkarspel ligt, is haar college ook gevraagd om instemming. Het college van Harenkarspel heeft dit inderdaad gedaan.

Concreet is het volgende besloten:

Een verbod voor autoverkeer, met uitzondering voor bestemmingsverkeer, in te voeren op de Diepsmeerweg, tussen Kerkmeerweg en gemeentegrens met Harenkarspel, de Hopmansweg en de Kerkmeerweg ten zuiden van de Westelijke Randweg. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl