Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 22 November 2005 Werkzaamheden Industrieweg (Den Helder)

De Nutsbedrijven, waaronder het NUON, zullen vanaf maandag 21 november werkzaamheden uitvoeren aan de Industrieweg ter hoogte van het Snookercentrum. Het betreft het verleggen en nieuw leggen van leidingen voor hoogspanning, laagspanning en gas. De verleggingen zijn nodig om de laatste, 4e fase, van Poort van Den Helder mogelijk te maken. De werkzaamheden gaan circa 5 Š 6 weken duren.

Het verkeer op de Industrieweg langs het gedeelte nabij het Snookercentrum zal hier hinder van ondervinden. Eventuele verkeersmaatregelen worden met borden aangegeven.

Volledig afsluiten

Maandag 28 november en mogelijk ook dinsdag 29 november zal het gedeelte Industrieweg tussen de Andromeda en het Snookercentrum voor alle verkeer worden afgesloten. Motorvoertuigen moeten dan gebruik maken van de noodweg achter het Snookercentrum van en naar de Ravelijnweg. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van het pas aangelegde deel van de Mercurius langs de onlangs gerealiseerde woningen van de Poort van Den Helder.

Het is mogelijk dat dit weggedeelte tijdens de werkzaamheden nogmaals tijdelijk geheel wordt afgesloten. Dit wordt dan middels borden aangegeven. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl