Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 19 Januari 2006 Deel Industrieweg drie maanden dicht

Maandag 23 januari begint de bouw van de vierde en laatste fase van de 'Poort van Den Helder'. Daarvoor is afsluiting noodzakelijk voor al het verkeer van het gedeelte van de Industrieweg tussen Andromeda en het Snookercentrum. De afsluiting duurt tot ongeveer half mei van dit jaar. Tot die tijd kan het gemotoriseerde verkeer van en naar Saturnus/gedeelte Mercurius/Snookercentrum, via de Ravelijnweg, gebruik maken van de geasfalteerde noodweg achter het Snookerscentrum langs.

Voetgangers kunnen gebruik maken van het pas aangelegde voetpad van Mercurius, langs de nieuwe woningen van de Poort van Den Helder. Fietsers kunnen hiervan ook gebruik maken mits zij afstappen.

Ook afsluiting Andromeda

Tijdens de werkzaamheden gaat ook een deel van Andromeda dicht, en wel het gedeelte vanaf huisnummer 104 richting Industrieweg. Voor het gedeelte van Andromeda naar de afsluiting toe, wordt tijdelijk een tweerichtingsverkeer ingesteld.

De afsluiting en alternatieve routes worden met borden aangegeven. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl