Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 30 Januari 2006 Verbetering onderdoorvaart Markerwaardweg

De provincie Noord-Holland verbetert de onderdoorvaart in het water "de Braak". Dat heeft als gevolg dat de N240, de Markerwaardweg, ter hoogte van Medemblik, tussen de Almereweg en de Droge Wijmersweg gedurende 4 weken volledig wordt afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid.

De provincie Noord-Holland vervangt de duiker om de onderdoorvaart beter geschikt te maken voor de recreatievaart, met name voor kano's. Als gevolg van doorzakken van de huidige duiker is de onderdoorvaart slechts 75 centimeter. De nieuwe onderdoorvaarthoogte zal minimaal 1,25 m. zijn.

Tussen 6 februari en 3 maart wordt de Markerwaardweg afgesloten. Het verkeer van noord naar zuid wordt omgeleid via de Almereweg, Zuiderweg en Droge Wijmersweg. Het verkeer van zuid naar noord wordt omgeleid via de parallelweg de Bolzijl. Het vrachtverkeer wordt zoveel mogelijk omgeleid via de A7. Alle omleidingen zijn aangegeven met borden. (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl