Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 13 Februari 2006 Subsidie kleine infrastructuur

Gedeputeerde Staten van Noord-Holland heeft het programma kleine infrastructuur vastgesteld. De beschikbare middelen voor het programma 2006 bedragen in totaal € 15.029.899.

Het programma kleine infrastructuur is een subsidieprogramma voor infrastructurele projecten die de verkeersveiligheid, leefbaarheid of de bereikbaarheid bevorderen. Alleen wegbeheerders (gemeenten en hoogheemraadschappen) in Noord-Holland buiten het ROA-gebied kunnen projecten voor dit programma aandragen. De projectkosten voor de wegbeheerder dienen tussen de € 25.000,- en de € 5.000.000,- te liggen.

Alle ingediende projecten zijn in geprioriteerde lijsten per regio opgenomen. De beschikbare middelen bepalen waar de lijn komt te liggen tussen de projecten die direct gehonoreerd kunnen worden (A-lijsten) en de reserveprojecten (B-lijsten).

Hieronder treft u de A- en de B-lijsten voor het programma kleine infrastructuur voor de Kop van Noord-Holland aan. Als een project op de A-lijst komt te vervallen of goedkoper uitvalt dan in de raming werd voorzien, worden de vrijgevallen middelen ingezet op de B-lijst van de betreffende regio.

Uitgebreidere documentatie is te downloaden via www.noord-holland.nl

NrGemeenteProject
A-lijst
1HarenkarspelKruising N250 - Middenweg Dirkshorn
2Zijpe DV inrichten Callantsoog
3Den HelderRotonde N250 - Ravelijnweg
4HHNKAanleg fietspad langs Burgerweg
5Zijpe Herinrichting Zuidschinkeldijk
6HHNKKruising Ruigeweg en St Maartensweg in Zijpe
7WieringenAanpassen Slingerweg bij Alvitoschool
8WieringermeerHerinrichting Verlengde Breestraat
9TexelFietspad Koningsweg - Oosterweg
B-lijst
10TexelHerinrichting Thijsselaan
11WieringenRevitaliseren bedrijventerrein Molenveld fase 1
12Zijpe Fiets- en wandelroute Boskerpark
13HarenkarspelAanleg trottoir Hogebrugweg Waarland
14WieringenHerinrichting Koogerweg
15WieringenVerkeersveilig maken Noorderoeverdijk
Niet geprioriteerd
HHNKKruispunt Belkmerweg en Stolperweg in Zijpe

(bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl