Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 21 Februari 2006 Nachtelijke werkzaamheden N242

De provincie Noord-Holland voert deze week diverse werkzaamheden uit gedurende de nachtelijke uren. In de nacht van maandag 20 op dinsdag 21 februari en in de nacht van dinsdag 21 op woensdag 22 februari wordt tussen 20.00 uur en 05.00 uur gewerkt aan de N242 tussen het Nollencircuit en de Nieuwe Schermerweg. Op woensdag 22 februari wordt tussen 20.00 uur en 0.00 uur gewerkt aan de N242 tussen de A9 en de Leeghwaterbrug.

Nollencircuit - Nieuwe Schermerweg

De provincie Noord-Holland voert deze week werkzaamheden uit aan de N242 tussen het Nollencircuit en de Nieuwe Schermerweg. De werkzaamheden vinden plaats van : maandag 20 februari 20.00 uur tot dinsdag 21 februari 05.00 uur dinsdag 21 februari 20.00 uur tot woensdag 22 februari 05.00 uur Tijdens deze werkzaamheden is in beide richtingen op de N242 slechts één rijstrook beschikbaar. Ook wordt het verkeer gedurende deze werkzaamheden enkele keren voor een korte periode stilgezet.

De volgende werkzaamheden worden uitgevoerd.

De provincie Noord-Holland voert deze nachtelijke werkzaamheden uit als voorbereiding op de geplande weekendafsluiting van de Nieuwe Schermerweg van 30 maart tot 3 april 2006.

A9 - Leeghwaterbrug

Op woensdag 22 februari voert de provincie Noord-Holland tussen 20.00 uur tot 0.00 uur werkzaamheden uit op de N242 tussen de A9 en de Leeghwaterbrug. De provincie Noord-Holland controleert tijdens deze werkzaamheden de kwaliteit van het nieuwe asfalt. Hiertoe worden op verschillende locaties asfaltboringen gedaan.

Tijdens deze werkzaamheden is op de N242 in de richting van Heerhugowaard slechts één rijstrook beschikbaar. De wegversmalling wordt tussen de A9 en de Diamantweg ingesteld. Vanaf de Leeghwaterbrug zijn weer twee rijstroken beschikbaar. (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl