Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 27 Februari 2006 Afsluiting St. Maartensvlotbrug 4 maart - 2 april

De provincie Noord-Holland voert werkzaamheden uit aan de Sint Maartensvlotbrug in het Noordhollandsch Kanaal. Van zaterdag 4 maart tot en met zondag 2 april is de brug voor alle verkeer afgesloten.

Het verkeer wordt met borden omgeleid via de Stolperophaalbrug (Den Helder, Schagen) en de Burgervlotbrug (Alkmaar).

Voor de voetgangers en (brom)fietsers zal er tijdelijk een gratis veerpont worden ingezet, deze zal op werkdagen van 06.00 - 22.00 uur varen, in weekenden en op feestdagen van 07.00 uur - 21.00 uur.

De pontons van de brug worden verwijderd, gestraald, geÔnspecteerd, waar nodig gerepareerd en opnieuw geconserveerd. Er zal een compleet nieuw rijdek en nieuw leuningwerk worden gemonteerd. Ook zullen alle aan slijtage onderhevige onderdelen worden vervangen zoals kabels, kabelschijven en scharnierpunten. De elektrische installatie zal worden gereviseerd en waar nodig vernieuwd. (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl