Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 08 Maart 2006 Baggerwerkzaamheden Anna Paulowna

De gemeente Anna Paulowna en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier werken aan de verbetering van de kwaliteit en doorstroming van het water in Anna Paulowna. Daarom worden weer diverse sloten in Anna Paulowna en Breezand gebaggerd.

J.P. Schilder Baggerwerken B.V. uit Ursem voert de werkzaamheden uit. Het baggeren duurt tot ongeveer eind maart. De direct omwonenden zijn enige tijd geleden per brief over de werkzaamheden geÔnformeerd.

Waar zijn we nu aan het baggeren?

Op dit moment zijn we bezig in de Molenvaart, tussen de Zandvaart en de Middenweg. Het baggeren wordt gedaan met een grote kraan. Deze levert verkeershinder op. Daarom zal het verkeer op de Molenvaart vanaf de Zandvaart richting Anna Paulowna (dus aan de kant van het water) omgeleid worden via de brug naar de Molenvaart zuidzijde. Verkeer op de rijstrook van Anna Paulowna richting Kanaal /Zandvaart zal af en toe korte tijd gestremd zijn.

Ook zal binnenkort de "vijver" naast het ZAP terrein in Breezand gebaggerd worden en vervolgens de waterpartij langs de Sternlaan/Rietgorslaan in Kleine Sluis.

Afvoer baggerspecie

De baggerspecie in de Molenvaart en de vijver te Breezand wordt afgevoerd naar baggerdepot 't Oost in Den Helder. De baggerspecie in het water langs de Sternlaan/Rietgorslaan wordt afgevoerd naar het baggerdepot van het hoogheemraadschap in Nieuwesluis.

Info

Hebt u vragen over dit baggerwerk, neem dan contact op met de heer A. Beers van het hoogheemraadschap ( 072) 5414772 of met de heer F. Brakenhoff van de gemeente (0223) 536100. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl