Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 22 Maart 2006 Wegafsluitingen in verband met asfalteerwerk (Dirkshorn, Sint Maarten)

Op dinsdag 21 maart wordt begonnen met asfalteerwerk op drie locaties. De frees zal eerst in de Oosterdijk gezet worden in Dirkshorn, ter hoogte van nummer 35 wordt een stuk met scheurvorming verwijderd. Hier wordt ook de fundering vernieuwd, de afsluiting zal hier enkele dagen duren.

De tweede locatie is de Valkkogerdijk in Sint Maarten. Hier wordt de drempel verwijderd en het asfalt hersteld. De weg is dezelfde dag weer open. De derde lokatie is de Middenweg ter hoogte van nummer 43 in Dirkshorn. Hier wordt een hobbel in het wegdek onderhanden genomen.

Ook hier kan het verkeer er ’s avonds weer door. Uiteraard gaan de werken alleen door als de weersomstandigheden dit toelaten. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl