Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 03 April 2006 Rotonde Langevliet vordert gestaag

Er moet nog heel wat werk moet gebeuren aan de rotonde Langevliet, wilt u er straks met uw auto overheen kunnen rijden. De werkzaamheden zijn in verband met de kou iets vertraagd. De nutsbedrijven konden niet al het laswerk doen met dit koude weer. Niettemin gaan we er vanuit dat de einddatum van 12 mei geen gevaar loopt en de Langevliet vanaf die datum weer open gaat voor al het verkeer.

Dan rest nog het aanleggen van de verlengde Zuiderhaaks, tussen de rotonde Langevliet en de rotonde Schoolweg. Eind april, begin mei start de aanleg hiervan. Begin juli gaat deze weg open, tenminste zo is de planning.

Na de bouwvakantie volgt dan tot slot nog de herinrichting van de Schoolweg tot een 30 kilometerzone. De afronding van alle werkzaamheden volgt in het plantseizoen. Vanaf oktober 2006 wordt beplanting aangebracht langs de beide rotondes en langs de verlengde Zuiderhaaks. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl