Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 18 April 2006 Informatieavond reconstructie provinciale weg Heerhugowaard

De provinciale weg N242 wordt binnenkort ter hoogte van Heerhugowaard en Niedorp gereconstrueerd. De provincie Noord-Holland houdt hier op 20 april een informatieavond over.

De reconstructiewerkzaamheden aan de provinciale weg N242 vinden plaats tussen de Smuigelweg en het Verlaat in de gemeenten Heerhugowaard en Niedorp. Omwonenden kunnen tijdens de informatieavond vragen stellen over de reconstructie. Op tekeningen is te zien welke maatregelen worden genomen. Ook de planning komt aan bod.

Belangstellenden zijn welkom op donderdag 20 april in het Dorpshuis (kantine v.v. Hugo Boys), Middenweg 539a in Heerhugowaard. De informatieavond start om 20.00 uur met een korte presentatie en eindigt om 22.00 uur. (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl