Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 26 April 2006 Werkzaamheden Beatrixstraat (aansluiting N250)

Het wegdek van de Beatrixstraat vanaf de brug tot aan de N250 (Zuidstraat/Weststraat) moet aangepast worden. De huidige oversteekplaatsen voor fietsers en voetgangers voldoen niet aan de normen. De oversteekplaatsen worden verlegd en dat betekent ook de verlegging van de detectielussen voor de verkeerslichten. Deze lussen liggen vanaf de brug tot aan de aansluiting met het nieuwe fietspad langs de N250. Een en ander gebeurt in goed overleg met de provincie Noord-Holland, die eigenaar is van de verkeerslichten. De werkzaamheden starten maandag 24 april en zijn, als alles volgens planning verloopt, vůůr hemelvaartsdag (donderdag 25 mei) afgerond.

Afsluiting

Tijdens de werkzaamheden aan dit deel van de Beatrixstraat wordt de aansluiting naar de N250 geheel afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid. Vanuit de Beatrixstraat via de Fabrieksgracht en de Ruyghweg. Vanaf de N250, via de Kanaalweg en de Postbrug. Door de afsluiting van de Beatrixstraat zijn de daarop aansluitende delen van de Keizersgracht alleen bereikbaar vanaf de eerstvolgende aansluiting via de Weststraat en de Zuidstraat.

De werkzaamheden aan het fietspad langs de N250 worden door deze werkzaamheden in een andere volgorde voortgezet. Allereerst zullen tijdens de werkzaamheden aan de Beatrixstraat de gedeelten van het fietspad direct bij de hoek met voorrang worden opgeknapt. Daarna gaan de werkzaamheden weer verder waar men gebleven was. Hierdoor ontstaat er geen extra hinder door te dicht op elkaar staande (tijdelijke en vaste) verkeerslichten omdat de vaste verkeersregeling bij de Beatrixstraat tijdens de werkzaamheden uitgeschakeld is. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl