Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 08 Mei 2006 Start aanleg verlengde Zuiderhaaks (Den Helder)

Maandag 8 mei begint aannemer KWS Noord-Holland met de aanleg van de verlengde Zuiderhaaks. Voordat deze 1,2 kilometer daadwerkelijk voor het verkeer beschikbaar is, zijn we ongeveer twee maanden verder. In deze periode wordt grondwerk verricht, de fundering aangelegd en het asfalt aangebracht.

De deklaag zal bestaan uit geluidsreducerend asfalt. Het werk wordt uitgevoerd zonder hinder voor het verkeer op de Schoolweg en de Langevliet. Op een zaterdag in de eerste helft van juli vindt vervolgens de officiŽle opening plaats.

Langevliet bijna weer open

De openstelling van de Langevliet is niet afhankelijk van de aanleg van de verlengde Zuiderhaaks. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de rotonde Langevliet/Zuiderhaaks. Deze gaat in de week van 29 mei weer open voor al het verkeer. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl