Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 23 Mei 2006 Onthulling eerste provincie-bushokje in Noord-Holland Noord

Vrijdag 19 mei aanstaande onthult C. Mooij, gedeputeerde voor verkeer en vervoer, samen met wethouder A. Schouten de eerste provincie-abri in Wognum.

De provincie Noord-Holland streeft naar een verbetering van de kwaliteit van het openbaar stads- en streekvervoer. Onderdeel van de kwaliteitsverbetering is het plaatsen van provincie-bushokjes, waar reizigers droog kunnen wachten op de bus. Bij de abri's worden ook fietsklemmen en afvalbakken geplaatst.

Iedere gemeente in Noord-Holland Noord kan gebruik maken van de regeling om een provincie-abri te plaatsen bij bushaltes. Inmiddels hebben 15 gemeenten een overeenkomst met de provincie gesloten. In Noord-Holland Noord worden ongeveer 200 provincie-abri's geplaatst. (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl