Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 23 Mei 2006 Onthulling eerste provincie-bushokje in Noord-Holland Noord

Vrijdag 19 mei aanstaande onthult C. Mooij, gedeputeerde voor verkeer en vervoer, samen met wethouder A. Schouten de eerste provincie-abri in Wognum.

De provincie Noord-Holland streeft naar een verbetering van de kwaliteit van het openbaar stads- en streekvervoer. Onderdeel van de kwaliteitsverbetering is het plaatsen van provincie-bushokjes, waar reizigers droog kunnen wachten op de bus. Bij de abri's worden ook fietsklemmen en afvalbakken geplaatst.

Iedere gemeente in Noord-Holland Noord kan gebruik maken van de regeling om een provincie-abri te plaatsen bij bushaltes. Inmiddels hebben 15 gemeenten een overeenkomst met de provincie gesloten. In Noord-Holland Noord worden ongeveer 200 provincie-abri's geplaatst. (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl