Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 19 Juni 2006 Informatieavond over verkeerslichtinstallatie Middenweg-N245 (Dirkshorn)

Provincie Noord-Holland organiseert op maandagavond 19 juni, 19.00 uur, een informatieavond in dorpshuis De Kastanjeboom in Dirkshorn. De avond staat in het teken van de nieuwe verkeerslichtinstallatie, die de provincie wil plaatsen op de kruising N245 (Schagerweg)-Middenweg in Dirkshorn. De komst van de verkeerslichten zal de oversteek van de ene naar de andere kant van de Middenweg veiliger maken voor zowel auto's, fietsers als wandelaars.

Mogelijk in het voorjaar van 2007 wordt de kruising Middenweg-N245 voorzien van een verkeerslichtinstallatie. Het is de bedoeling dat de voorbereidende grondwerkzaamheden starten in januari 2007. De provincie legt aan de hand van tekeningen uit waar de verkeerslichten worden geplaatst en hoe de kruising wordt gereconstrueerd. Wethouder Heijmans van gemeente Harenkarspel is eveneens aanwezig om desgevraagd toelichting te geven. Gemeente Harenkarspel verleent medewerking aan de reconstructie en de komst van de verkeerslichten omdat dit de verkeersveiligheid verhoogt.

De werkzaamheden zullen in het voorjaar van 2007 kunnen beginnen, mits de provincie het werk vr 1 november heeft aanbesteed. Tijdens de plaatsing van de verkeerslichten wordt de oversteek vanuit Dirkshorn zoveel mogelijk toegankelijk gehouden. Mocht er een omleidingsroute noodzakelijk zijn, dan maakt de provincie dit tijdig bekend en zal het verkeer via de bekende gele borden worden omgeleid. Nadere toelichting volgt tijdens de informatieve bijeenkomst in dorpshuis De Kastanjeboom. De informatieavond is van 19.00 tot 21.00 uur. Alle belangstellenden uit Harenkarspel zijn welkom. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl