Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 14 Augustus 2006 Harenkarspel draagt bij aan vernieuwde N9

De gemeenteraad van Harenkarspel heeft in het verleden eens besloten tot een financiŽle bijdrage voor de al zo lang geplande verandering van provinciale weg N9 tussen Alkmaar en Den Helder.

Er wordt eenmalig Ä 150.000,bijgedragen zodra daadwerkelijk wordt begonnen met de verbetering. Vanwege het belang van een goede westelijke ontsluiting van Harenkarspel. De N9 loopt helemaal niet door Harenkarspel, maar is wel belangrijk voor de regio en onze gemeente. Meerdere omliggende gemeenten hebben ooit de toezegging gedaan tot een financiŽle bijdrage. Voor Harenkarspel geldt specifiek als belang: een betere verkeersoplossing op en rond de N9 bij Schoorldam. Nu de voorbereidingsprocedures in het laatste stadium zijn en het moment van uitvoering van dit traject nadert, heeft het gemeentebestuur een manier gevonden om die toezegging tot daad om te zetten.

Er wordt Ä 150.000,- gehaald uit een post `geparkeerd' geld. Het bedrag zal worden overgemaakt naar Den Helder, de gemeente die alle bijdragen van de regiogemeenten voor de N9 verzamelt. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl