Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 12 Oktober 2006 Informatie over verkeersmaatregelen in Breezand op dinsdagavond 17 oktober

Op dinsdagavond 17 oktober 2006 informeert wethouder Franken-de Vries de bewoners van Breezand over de gemeentelijke verkeersplannen voor het gebied rond de brede school.

Al eerder kregen de bewoners voorlichting van de twee schoolbesturen en het gemeentebestuur over de nieuwbouwplannen voor de St. Jan en de Zandhorst. Maar er zijn ook verkeersmaatregelen nodig om het voor alle weggebruikers rond de brede school veilig te laten zijn.

IJsbaan

Niet alleen de verkeersplannen komen deze avond aan de orde. Ook krijgt u van de wethouder Franken-de Vries informatie over de plannen met de ijsbaan. Namens het college vertelt zij over de verschillende mogelijkheden en hoort graag uw reactie.

De voorlichtings- en inspraakavond vindt plaats op dinsdagavond 17 oktober in de rkbs St. Jan. De avond begint om 20.00 uur en iedereen is van harte welkom. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl