Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 25 Oktober 2006 Provincie geeft geld voor veiliger wegen in Harenkarspel

Provincie Noord-Holland maakt bekend dat voor infrastructurele projecten volgend jaar 17 miljoen provinciegeld wordt vrijgemaakt.

Twee projecten zijn in Harenkarspel. Voor een verkeerslichtinstallatie en aanpassing van kruispunt N245-Middenweg in Dirkshorn wil Gedeputeerde Staten € 615.000,- bijdragen (gemeente betaalt € 400.000,-) en voor het langverwachte veiliger fietspad langs de Kanaaldijk (N504)-Westfriesedijk wordt € 2.090.000,- gereserveerd.

De bedragen zijn opgenomen in het Provinciaal Meerjarenprogramma Infrastructuur (PMI) 2007-2011. De beslissing over de besteding neemt Provinciale Staten in de begrotingsvergadering van november 2006. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl