Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 15 November 2006 Wegwerkzaamheden hoofdrijbaan van de Nijverheidsweg (Den Helder)

In de nacht van maandag 20 november op dinsdag 21 november en in de nacht van dinsdag 21 november op woensdag 22 november vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de hoofdrijbaan van de Nijverheidsweg. Het gaat om het gedeelte tussen de Handelsweg - de Schootenweg inclusief het kruispunt Handelsweg- Nijverheidsweg en de toegang naar de Handelskade. De weg is afgesloten vanaf 21.00 uur tot 06.00 uur de volgende ochtend. De werkzaamheden zijn 's nachts om de overlast voor met name de aanliggende bedrijven tot een minimum te beperken.

Een aantal werkzaamheden kunnen echter niet 's nachts worden uitgevoerd. Daarom is de Nijverheidsweg op donderdag 16 en vrijdag 17 november ter hoogte van de Industrieweg afgesloten voor het verkeer.

Tijdens de werkzaamheden ondergaat het asfalt van de hoofdrijbaan van de Nijverheidsweg een onderhoudsbeurt. Hierbij worden de bovenste lagen asfalt verwijderd en nieuwe asfaltlagen aangebracht. Waar nodig repareert de gemeente het aansluitende straatwerk.

Het verkeer wordt omgeleid door middel van borden. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl