Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 15 November 2006 Uitbreiding parkeerterrein Den Helder Airport

Onlangs is er een start gemaakt met de uitbreiding van het huidige parkeerterrein "C" op Den Helder Airport. De capaciteit was al enige tijd niet meer toereikend en na verwerving van de grond en de benodigde vergunningen, zijn de werkzaamheden onmiddellijk begonnen.

Het huidige parkeerterrein telt 427 parkeerplaatsen. Met de uitbreiding komt het totale aantal parkeerplaatsen voor zowel lang als kort parkeren op 708 plaatsen. Het nieuw aangelegde terrein wordt in januari 2007 in gebruik genomen.

Daar het huidige parkeersysteem verouderd is en regelmatig storingen geeft, wordt er gekeken naar een nieuw systeem dat tevens betaling door middel van bankpas en chipknip toestaat. Naar verwachting zal in het voorjaar van 2007 een nieuw systeem in gebruik worden genomen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl