Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 05 December 2006 Glasvezelkabel gelegd van Tuitjenhorn naar Warmenhuizen

In opdracht van KPN is een aannemer momenteel bezig met de aanleg van een glasvezelkabel vanaf de Rabobank aan de Dorpsstraat in Tuitjenhorn naar de telefooncentrale aan de Dorpsstraat in Warmenhuizen. De nieuwe kabel is nodig in verband met de behoefte aan een snelle verbinding voor het toegenomen dataverkeer.

Het werk is vorige week begonnen in Tuitjenhorn en zal zich in de komende weken naar het zuiden verleggen. De route is als volgt: Rabobank Dorpsstraat Tuitjenhorn, Delftweg, Oostwal, Dergmeerweg, Sportlaan, Doorbraak, Pastoor WilRabobank, Dorpsstraat Warmenlemsestraat, Parkeerterrein achter huizen, Telefooncentrale.

Langs deze wegen kunt u in de komende periode werkzaamheden aantreffen aan de kant van de weg. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl