Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 18 December 2006 Asfalteringswerkzaamheden in de duinen

Van dinsdag 19 december tot en met donderdag 21 december vinden asfalteringswerkzaamheden plaats op het fietspad in de duinen tussen strandslag Duinoord en strandslag Falga. Het asfalt van het fietspad is door wortelgroei van het riet langs het fietspad omhoog gekomen. Hierdoor is het pad minder goed te berijden door de fietsers.

Dinsdag en woensdag gaat het asfalt er op een negental locaties uit. Vervolgens worden de wortels van het riet verwijderd en krijgt een pad een nieuwe fundering van puingranulaat. Donderdag komt op de negen locaties een nieuwe asfaltlaag.

Fietsers worden op de werkzaamheden geattendeerd door borden. De tussenliggende vakken worden afgezet met lint. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl