Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 01 Februari 2007 Controle op geparkeerde caravans en aanhangwagens (Anna Paulowna)

De komende weken controleren de gemeente en de politie strenger op aanhangwagens en caravans die langer dan acht dagen geparkeerd staan op de openbare weg of op parkeerplaatsen.

In de Algemeen Plaatselijke Verordening staat dat aanhangwagens, caravans en andere voor recreatieve doeleinden geschikte voertuigen niet langer dan acht achtereenvolgende dagen op de weg geparkeerd mogen worden.

Verwijder uw voertuig op tijd!

Alle caravans, aanhangerwagens e.d. worden voorzien van een sticker met de datum waarop het voertuig moet zijn verwijderd. Is het voertuig dan niet verwijderd, dan doet de gemeente dit. Het voertuig wordt drie maanden opgeslagen. Heeft de eigenaar zich dan niet gemeld, dan wordt het voertuig vernietigd. De kosten van het verwijderen, de opslag en het eventuele vernietigen is voor rekening van de eigenaar.

Heeft u nog vragen over dit onderwerp, neem dan contact op met de gemeente Anna Paulowna (0223) 53 61 00 en vraag naar de medewerker handhaving AP. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl