Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 07 Maart 2007 Modderbeleid (Harenkarspel)

Het modderbeleid van Harenkarspel betekent de controle en handhaving tijdens de oogst van kool. Elk jaar in de periode september-oktober wordt de kool van het land gehaald met behulp van tractoren. Die voertuigen brengen dan soms vervuiling op de weg.

De klodders klei vallen van de wielen en veroorzaken gevaarlijke situaties, vooral als het regent. Het plaatsen van waarschuwingsborden, controle, schoonmaken en (als dat lukt) het aanspreken van de vervuiler op zijn gedrag zijn allemaal aspecten van het modderbeleid.

In 2006 zijn 27 vervuilingen aangetroffen en bij vier bleef de dader onbekend. In één geval heeft een vervuiler bedreigingen geuit tegen de controleur en moest de politie er aan te pas komen. De commissie Ruimtelijke zaken bespreekt het rapport over het modderbeleid van 2006. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl