Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 29 Maart 2007 Bedrijfsleven doet dringend appel op provincie

Kamers van Koophandel, MKB West, VNO-NCW West, Transport en Logistiek Nederland, EVO en andere ondernemersorganisaties doen een dringend beroep op Provinciale Staten plannen te blijven maken voor effectieve structuurinvesteringen. Opwaardering van het provinciaal wegennet is van levensbelang voor een goed werkklimaat.

Aanleiding hiervoor is de boodschap die de provincie uitspreekt in haar actualisatie Provinciaal Verkeers- en Vervoersplan. De projecten die er nu liggen worden nog wel uitgevoerd, maar de provincie gaat de komende jaren haar pijlen voornamelijk richten op verkeersregulering en benutting. De visie van Provinciale Staten die ten grondslag ligt aan de actualisatie doet tekort aan de bereikbaarheidsproblematiek binnen Noord-Holland. Goede regionale bereikbaarheid draagt het meest bij aan economische groei volgens de studie van het RPB Wegen naar economische groei.

De verwachte mobiliteitsgroei van de komende jaren zal nog meer druk op het toch al overvolle wegennet geven. Ondernemersorganisaties zien de provincie graag als partner als het gaat om visievorming en vertaling naar infrastructuurprogramma's. Door bouwmaatregelen niet mee te nemen in de visie lijkt het erop dat de provincie Noord-Holland zichzelf niet ziet als probleemeigenaar. Dat zou het bedrijfsleven zeer betreuren.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl