Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 07 Mei 2007 Afsluiting Burgemeester Visserbrug (Den Helder)

De provincie Noord-Holland voert asfaltwerkzaamheden uit op de Burgemeester Visserbrug (N250) in Den Helder. De brug wordt voor alle verkeer m.u.v. (brom)fietsers en voetgangers, afgesloten.

In de nacht van vrijdag 11 mei op zaterdag 12 mei voert de provincie herstelwerkzaamheden uit tussen 21.00 uur en 06.00 uur. De asfaltaansluitingen worden aan beide kanten van de brug hersteld en er zijn kleine reparaties aan de slijtlaag. De mankementen aan de brug veroorzaakten enige geluidoverlast.

Na reparatie zal de geluidoverlast aanmerkelijk verminderen. Tijdens de reparatie zal de geluidoverlast wellicht eerst nog toenemen.

De brug wordt voor alle verkeer, m.u.v. (brom)fietsers en voetgangers, afgesloten. De afsluiting is vooraf met borden aangekondigd. (bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl