Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 09 Mei 2007 Verruiming openingstijden Overlekersluis en Slootsluis

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier heeft de bedieningstijd van de Overlekersluis in Medemblik en de Slootsluis in Wieringermeer verruimd.

Het hoogheemraadschap heeft hiertoe besloten nadat de Provincie Noord-Holland een tevredenheidsonderzoek onder de gebruikers van de vaarwegen heeft gehouden. Hieruit kwam de wens naar voren tot het gelijktrekken en uitbreiden van de bedieningstijden van een aantal sluizen en bruggen in Noord-Holland. Gedeputeerde Staten heeft het voorstel op 3 april 2007 goedgekeurd.

Voor meer informatie over de bedieningstijden van de Overlekersluis en de Slootsluis, zie www.hhnk.nl (onswerk/objecten en gebouwen/sluizen en bruggen) (Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl