Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 08 Juni 2007 Kruising Krugerstraat/Van Galenstraat weer opengebroken (Den Helder)

De kruising Krugerstraat/Van Galenstraat wordt door onvoorziene omstandigheden met ingang van maandag 11 juni opnieuw opengebroken in verband met werkzaamheden aan de riolering.

Door de uitvoering van de werkzaamheden is het volgende week niet mogelijk om vanuit de Van Galenstraat de Krugerstraat over te steken.

In de Krugerstraat vinden al enige tijd rioleringswerkzaamheden plaats. De gemeente laat een vuilwater- en een infiltratieriool aanleggen. De Krugerstraat is hierdoor afgesloten voor al het verkeer. Ook het kruispunt was enige tijd afgesloten maar was tijdelijk toegankelijk gemaakt met rijplaaten. Hierdoor kon het verkeer via de Van Galenstraat de Krugerstraat oversteken.

Komende maandag wordt het kruispunt echter opnieuw afgesloten voor het verkeer. Het streven is om de werkzaamheden voor het weekend van 16 juni af te ronden en het kruispunt weer berijdbaar te maken. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl