Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 18 Juni 2007 Liggers viaduct N242 ´s nachts geplaatst

In de avond en nacht van 18 op 19 juni 2007 worden de liggers van het viaduct bij de Middenweg bij Intratuin geplaatst. Dit viaduct vormt de toekomstige verbinding tussen het Nollencircuit en de N508.

Tijdens de werkzaamheden tussen 20.00 uur 's avonds en 06.00 uur 's ochtends is de Middenweg van en naar Intratuin afgesloten voor verkeer. Tussen 06.00 uur en 07.30 uur - wanneer de hijskraan wordt gedemonteerd - wordt een tijdelijke rijbaan ingevoerd zodat het verkeer minimale hinder ondervindt. De werkzaamheden maken deel uit van de reconstructie van de N242.

Elke ligger is maar liefst 41 meter lang. Dit zijn de langste liggers die bij de reconstructie van de N242 worden gebruikt. De liggers worden 's avonds en 's nachts via speciale transporten naar de Middenweg vervoerd, waarbij iedere ligger apart per vrachtwagen met begeleiding van de fabriek in Son naar Heerhugowaard wordt gereden. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl