Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 17 Juli 2007 Aanleg bouwweg multifunctionele accommodatie begonnen (Anna Paulowna)

De gemeente Anna Paulowna heeft bouwbedrijf Piet Muntjewerf en Zn uit Anna Paulowna opdracht gegeven een weg aan te leggen voor het bouwverkeer van de multifunctionele accommodatie (MFA) in Elshof-zuid.

Muntjewerf begint op 10 juli aan deze tijdelijke bouwweg, die loopt van de kruising Randweg/Grasweg naar de bouwlocatie in de Noordoosthoek van de toekomstige wijk Elshof-zuid.

Deze maand wordt bekend wie het nieuwe gemeentekantoor, de bibliotheek en de brede school gaat bouwen en wanneer met de bouw wordt begonnen. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl