Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 20 Augustus 2007 Stil asfalt Westerweg (N245) bij Schagen

De provincie Noord-Holland brengt stil asfalt aan op de Westerweg (N245) bij Schagen, van kruising Hofstraat tot rotonde N248. Nadat omwonenden geklaagd hadden over geluid, is de provincie overgegaan tot deze maatregel.

Stil asfalt heeft een fijne oppervlaktestructuur, waardoor het geroffel van de banden op het asfalt vermindert. Het geluid wordt als het ware geabsorbeerd door de deklaag. Het gebruikte materiaal kan wel leiden tot een geluidsreductie van 4 dB(a). De provincie gaat na de werkzaamheden de geluidsbelasting opnieuw meten.

In de periode van 27 augustus tot en met 15 september wordt de weg afgesloten op werkdagen tussen 20.00 uur en 05.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid via de N241, de N248 en de Zuiderweg. De omleidingsroutes zijn met borden aangegeven.

Er is voor gekozen (brom)fietsers over te laten steken, zodat zij niet ver hoeven om te rijden. Overdag is de weg gewoon toegankelijk voor alle verkeer. De werkzaamheden veroorzaken enige geluidoverlast. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl