Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 28 Augustus 2007 Informatieavond over wegenonderhoud in Waarland - 30 augustus

Donderdagavond 30 augustus, van 19.30-21.00 uur, wordt in het Waarlands dorpshuis een informatieavond gehouden over het wegenonderhoud.

Tijdens deze avond wordt een toelichting gegeven op het in de periode eind oktober 2007 - april 2008 uit te voeren groot wegenonderhoud 2007 / 2008.

De werkzaamheden betreffen het Rijperrijwielpad, Meerweg en Speketersweg / Andries Dekkerweg. Uiteraard is er gelegenheid tot het stellen van vragen, het doen van verzoeken en het geven van adviezen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. J.R. Vrieswijk, bereikbaar via telefoonnummer 0226 - 396600. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl