Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 12 September 2007 Ondernemers maken gebruik van business charter vanaf Den Helder Airport

Dinsdag 4 september jl. vertrok er een delegatie van 29 personen afkomstig uit heel Noord-Holland met een ATR42 vanaf Den Helder Airport naar de offshore beurs in Aberdeen. De passagiers, allen gerelateerd aan de offshore- en windenergiesector, waren zeer te spreken over de mogelijkheid van een dagtrip.

De vlucht werd uitgevoerd op verzoek van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland-Noord en werd, na tussenkomst van Aviacharter uit Hoorn, uitgevoerd door de Deense maatschappij Danish Air Transport (DAT).

Zeer positief waren de kritieken van de deelnemers over het gemak van vertrek vanaf Den Helder Airport. Geen files om er te komen, volop parkeergelegenheid direct naast de terminal en slechts 15 minuten voor vertrek inchecken. Bovendien stond het vliegtuig dezelfde avond gereed om de delegatie weer naar Den Helder Airport te vliegen. (Bron: Den Helder Airport)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl