Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 12 Oktober 2007 Omwonenden van harte welkom bij opening Krugerstraat (Den Helder)

De omvangrijke reconstructie van de Krugerstraat is dan vrijwel afgerond met een prachtig resultaat. Het verkeer kan nu weer rechtstreeks van de Polderweg naar de Prins Willem Alexandersingel en vice versa.

Alle reden dus voor een feestelijke opening van de vernieuwde Krugerstraat voor alle bewoners uit de omgeving. Bewoners en ondernemers uit deze buurt hebben namelijk best wel hinder ondervonden van de reconstructie. De opening begint 18 oktober om 15.30 uur op de hoek Krugerstraat -hoek Prins Willem Alexandersingel. De officiele openingshandeling is in handen van wethouder J. Boskeljon. Na afloop bent u van harte welkom in buurthuis ‘De Beuk’. Daar staan een hapje en een drankje voor u klaar en blikken we even terug op een geslaagde reconstructie.

De reconstructie van de Krugerstraat stond al een tijdje op het wensenlijstje van de gemeente. Aannemer VBK uit Hoorn is op 23 april gestart met de werkzaamheden en heeft er voor gezorgd dat alles voorspoedig is verlopen. Na de opening moeten er nog wat laatste puntje op de i wordengezet. Dit brengt echter geen overlast meer met zich mee. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl