Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 12 Oktober 2007 Succesvolle bijeenkomst over verkeerssituatie Den Burg

De bewoners Kogerstraat / Beatrixlaan en Bernhardlaan willen een rotonde op die kruising. Dinsdagavond 2 oktober is er over deze verkeersituatie gesproken en zijn ideeen uitgewisseld.

De brief van een bewoner aan de Kogerstraat over de verkeerssituatie was aanleiding voor gemeente Texel om alle betrokkenen uit te nodigen voor een bijeenkomst. De verkeerssituatie van deze kruising stond bij de gemeente al op de planning om te kijken of hij verbeterd kon worden maar is nu versneld opgepakt. Dinsdag 2 oktober spraken ongeveer 25 bewoners samen met wethouder R. Kieft en de afdeling gemeentewerken over dit onderwerp.

Veel ideeen werden aangedragen, het idee voor de aanleg van een rotonde op de kruising vond het grootste draagvlak. Afdeling gemeentewerken gaat een voorstel hiervoor maken voor het college van BenW. Voor het eind van dit jaar zal dit behandeld worden door het college. (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl