Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 16 Oktober 2007 Afsluiting Frans Halsplantsoen vanaf maandag 8 oktober t/m vrijdag 16 november

Het Frans Halsplantsoen te Anna Paulowna wordt in het kader van Groot Onderhoud Straatwerk 2007 opnieuw bestraat. In de bestrating zitten nu veel rijsporen en verzakkingen. De oude bestrating wordt verwijderd en gedeeltelijk opnieuw gebruikt. Daarnaast worden er nieuwe materialen gebruikt en is er in het ontwerp rekening gehouden met een kleurrijke inrichting van het straatwerk.

Bewoners hebben in een enquete hun ideeen over de inrichting naar voren gebracht. Ook is er nagedacht over het tekort aan parkeerruimte. Er is besloten om extra parkeerplaatsen aan te brengen zodat er voldaan wordt aan de norm. Op deze manier heeft de gemeente Anna Paulowna kunnen voldoen aan de wens van de bewoners dat er weinig groen verdwijnt.

Vanaf 8 oktober

Het opnieuw bestraten van het Frans Halsplantsoen leidt ertoe dat vanaf maandag 8 oktober (week 41) tot en met eind vrijdag 16 november (week 46) de straat is afgesloten voor alle verkeer. De woningen blijven te voet bereikbaar. De afsluiting kan enige overlast veroorzaken.

De werkzaamheden kunnen door onvoorziene zaken of ongunstige weersomstandigheden uitlopen. Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de sectie Civiel van de gemeente Anna Paulowna (0223) 53 61 00. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl