Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 16 Oktober 2007 Uitnodiging informatieavond renovatie Westfriesesluis 24 oktober 2007

De provincie Noord-Holland start binnenkort met de renovatie van de Westfriesesluis nabij Kolhorn. Om de sluis in een goede staat te behouden, is het noodzakelijk dat de sluis een grondige opknapbeurt krijgt. Na deze opknapbeurt kan de sluis de komende 30 jaar weer zorgeloos gebruikt worden.

Omleidingroute wegverkeer

Het wegverkeer krijgt door de renovatie te maken met een tijdelijke omleidingroute. Op het moment dat de fundering van de brug bij de sluis wordt aangepakt, is de Groetweg gestremd voor alle wegverkeer. Voor fietsers en voetgangers zal een tijdelijke loopbrug gemaakt worden. De stremming is in januari en februari 2008 en duurt dan een aantal weken.

Sluis gestremd voor scheepvaart

De renovatie van de sluis vindt plaats in de wintermaanden, zodat de scheepvaart er minder last van ondervindt. De sluis zal door de renovatiewerkzaamheden voor de scheepvaart gestremd zijn van begin december 2007 tot eind mei 2008.

Informatieavond woensdag 24 oktober 2007

Om u goed op de hoogte te houden van de renovatie en de exacte data van de stremmingen nodigt de provincie Noord-Holland u uit voor de informatieavond over deze renovatie. Deze avond is op woensdag 24 oktober van 18.00 - 20.00 uur in verenigingsgebouw Meerbaak in Middenmeer (Professor ter Veenweg 4, Middenmeer). Tijdens deze avond worden de renovatieplannen gepresenteerd en zijn diverse betrokkenen aanwezig voor het beantwoorden van vragen. (Bron: Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl