Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 25 Oktober 2007 Wegafsluiting Walingsweg op donderdag 25 oktober (Wieringerwaard)

Op donderdag 25 oktober zal de Walingsweg tussen de Zuid Zijperweg en de Kruisweg in Wieringerwaard worden afgesloten voor alle verkeer. Tijdens deze afsluiting zal er een drempel worden aangebracht in de rijbaan.

Als na verloop van tijd blijkt dat deze drempel voldoet aan de daaraan gestelde voorwaarden zullen er meerdere van deze drempels geplaatst worden in de Walingsweg en de Zuiderweg. Deze werkzaamheden kunnen enige overlast veroorzaken. Wij vragen hiervoor uw begrip. De woningen blijven bereikbaar.

Meer informatie Mocht u vragen hebben over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de sectie Civiel van de gemeente Anna Paulowna, te bereiken onder telefoonnummer 0223 - 536100. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl