Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 08 November 2007 Renovatie pad Quelderduyn

In een aantal fiets- en wandelpaden in recreatiesportpark Quelderduyn zitten scheuren in het asfalt. Oorzaak is fikse worteldoorgroei van de bomen en struiken langs de paden. Enkele jaren geleden hebben we om deze reden al een hoofdpad gerenoveerd. Binnenkort pakken we weer een pad aan. Het gaat om het pad dat gelijk loopt met de spoorbaan, meteen rechts na de brug bij het fietstunneltje Tuindorp.

In de week van 19 november (week 47) starten we met de voorbereidende werkzaamheden voor de renovatie van het pad. Een week later wordt de nieuwe asfaltlaag aangebracht.

Fietsers en voetgangers kunnen in deze periode geen of zeer beperkt gebruik maken van het pad. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl