Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 20 November 2007 Rekerkoogweg (Schoorldam)

Op dagen met mooi weer vormt zich altijd een erehaag van geparkeerde auto's aan twee zijden van de Rekerkoogweg in Schoorldam. Hulpdiensten kunnen er nauwelijks door. Mede daarom legt gemeente Harenkarspel een fietstransferium aan. Daar mag men dan parkeren en verder fietsen.

Gelijktijdig komt er een verbod om nog te parkeren langs de weg. Het verkeersbesluit hiervoor wordt binnenkort gepubliceerd. Als het fietstransferium gereed is, worden de borden geplaatst. Het verbod geldt niet voor belanghebbenden, die hiervoor een ontheffing krijgen.

Ondertussen staan er langs de Kanaaldijk al bordjes met 'gelieve hier niet te parkeren'. Hiervoor is niet echt een verkeersbesluit nodig geweest, omdat deze bordjes een verzoek aanduiden en niet een gebod. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl