Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 29 November 2007 Renovatie asfalt Breewijd en Zuiderhaaks (Den Helder)

Het asfalt op de Breewijd en de Zuiderhaaks is aan een renovatie toe. Deze werkzaamheden gaan we uitvoeren in vier fasen. Aannemer MNO Vervat uit Nieuw Vennep voert ze uit.

Maandag 3 december start fase 1. In deze fase pakken we het asfalt op de Breewijd richting het kruispunt Zuidwal / Vogelzand aan. We leggen dan ook twee bushaltehavens aan, zodat de bus niet meer op de rijbaan stil hoeft te staan. De bussen van lijn 32 rijden tijdens de uitvoering van de werkzaamheden een andere route. De werkzaamheden duren naar verwachting drie weken. Mogelijk dat het een paar dagen uitloopt door slechte weersomstandigheden.

Fase 2 start medio januari 2008. Dan gaat het asfalt op de Zuiderhaaks, tussen de Breewijd en de ingang naar Kruiszwin en Middelzand, eruit. De bussen van lijn 30 worden nu ook omgeleid. Het kruispunt Breewijd/Zuiderhaaks zal een aantal dagen afgesloten zijn voor het verkeer.

In de derde fase gaan we aan de slag op de Zuiderhaaks vanaf de ingang naar Kruiszwin en Middelzand tot en met de ingang naar Doorzwin. Het verkeer uit Kruiszwin en Doorzwin kan de wijk in en uit via een noodbaan. Verkeer uit Middelzand kan de wijk in en uit via de Keysers Plaet bij de bibliotheek. Langs de Zuiderhaaks worden ook twee vrijliggende bushalten aangelegd. De werkzaamheden in deze fase duren naar verwachting vier weken.

In de vierde en laatste fase brengen we op de Breewijd en Zuiderhaaks een toplaag van geluidsarm asfalt aan. Deze werkzaamheden worden in april uitgevoerd en duren naar verwachting drie dagen.

Hinder

Alle wegomleidingen geven wij met borden aan. Het zal duidelijk zijn dat u hinder zult ondervinden van deze werkzaamheden. Wij hopen op uw begrip voor de overlast en de extra reistijd die het benodigde onderhoud aan beide wegen met zich meebrengt.

Hebt u vragen dan kunt u contact opnemen met de afdeling Stadsbeheer op telefoonnummer 0223-678919. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl