Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 03 December 2007 Aanleg nieuwe brug `t Zand

In de loop van januari 2008 zal naar alle waarschijnlijkheid gestart worden met de aanleg van een brug aan de Keinsmerweg ter hoogte van huisnummers 72 en 74.

Hiermee zal een verbinding worden gemaakt over de Egalementsloot tussen de Keinsmerweg en de Kemphaanweg die ook in 2008 wordt doorgetrokken.

Het streven is de brug gereed te hebben voor april 2008, zodat hierna de werkzaamheden voor de Kemphaanweg kunnen aansluiten.

Via artikelen in het Zijper Nieuws en uitgebreide informatie op de gemeentelijke website www.zijpe.nl wordt u op de hoogte houden van de stand van zaken rondom de werkzaamheden. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl