Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 12 December 2007 Vervangen brug Oudesluis

Als alles volgens planning verloopt, zal op maandag 14 januari 2008 worden gestart met het vervangen van de draaibrug, nabij Noorderwerg 9, voor een ophaalbrug.

Door de werkzaamheden zal er gedurende de periode januari tot half mei 2008 via de Noorderweg geen toegang naar het dorp Oudesluis mogelijk zijn.

Tijdens de periode van afsluiting wordt er een tijdelijk voet/fietsbrug aangelegd ter hoogte van De Akker nr. 7. Het motorische verkeer zal middels een omleidingroute via de Korte Ruigeweg richting Oudesluis worden geleid.

Voor de werkzaamheden geldt dat de periode door (weers) omstandigheden, of onverwachte zaken, korter of langer kunnen duren. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl