Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 04 Januari 2008 Informatieavond verkeersmaatregelen Brede School Breezand - 8 januari

Op dinsdagavond 8 januari 2008 informeert wethouder Lia Franken-de Vries de ouders van de twee basisscholen in Breezand en de omwonenden over de verkeersmaatregelen die genomen worden rond de nieuwe brede school aan het Pastoor Verhoeffpark.

Informatieavond

Op de informatieavond van 17 oktober 2006 stelden ouders van de scholen en omwonenden aan wethouder Franken een aantal vragen en noemden zij verschillende wensen. Het ging toen om zaken als:

Al deze opmerkingen en vragen zijn uitgewerkt in een plan dat ook is voorgelegd aan de provincie. Over dit plan wil wethouder Franken de ouders en omwonenden informeren.

School en ijsbaan

Tijdens de informatieavond zal wethouder Franken u ook bijpraten over de stand van zaken rond de bouw van de brede school en de plannen rond de inrichting van het grasveld naast de school, de voormalige ijsbaan.

Welkom

U bent van harte welkom op deze informatieavond die wordt gehouden op dinsdagavond 8 januari 2008 in de RKBS St. Jan (lokaal Buitenschoolse opvang). De avond begint om 20.00 uur en de koffie staat klaar. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl