Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 11 Januari 2008 Brakkeveldweg afgesloten door werkzaamheden (Den Helder)

Een gedeelte van de Brakkeveldweg is vanaf maandag 14 januari enkele weken afgesloten voor het verkeer. De straat wordt opnieuw bestraat tussen de H.A. Lorentzstraat en het tunneltje. De werkzaamheden worden in fasen uitgevoerd.

De eerste fase begint duurt vier tot vijf weken. In deze fase is de Brakkeveldweg afgesloten tussen de Lorentzstraat en de Violenstraat. In de tweede fase gaan we aan de slag tussen de Violenstraat en het tunneltje. Deze fase duurt ongeveer zes weken.

Doorgaand verkeer wordt gedurende de gehele periode omgeleid via de Sportlaan. De route wordt met borden aangegeven. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl