Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 13 Februari 2008 Enquete verkeerssituatie Den Burg

Vorig jaar heeft de gemeente Texel de inwoners gevraagd mee te denken over de herinrichting van het centrum van Den Burg met de naam 'Ruimte voor 't hart'. Velen hebben hun mening en ideeen laten horen. Een volgende stap in het traject Ruimte voor 't hart is het uitvoeren van een geintegreerd verkeersonderzoek. De gemeente wil de inwoners van Texel graag uitnodigen mee te denken over de verkeerssituatie van het centrum van Den Burg. Op vrijdag 8 februari wordt een enquete verspreidt via de Texelse Courant. Het verkeersonderzoek gaat over de verkeerscirculatie, het parkeren en een fietsenplan. Thema's die aan bod komen zijn bijvoorbeeld de bereikbaarheid van het centrum, de regulering van verkeersstromen naar parkeerplaatsen, het parkeren van auto's in het centrum, het fietsen in het centrum en het stallen van de fietsen. Inwoners van Texel wordt gevraagd om aan het onderzoek mee te werken door de enquete in te vullen. De enquete dient voor 25 februari te worden ingeleverd. Terugsturen kan zonder postzegel met een bijgeleverde antwoordenvelop. De uitkomsten van de enquete worden in drie modellen uitgewerkt. Tijdens een openbare avond in april vindt een terugkoppeling van de enquete plaats en worden drie modellen gepresenteerd.

Op basis van de uitkomsten van deze openbare avond wordt door de gemeenteraad een besluit genomen over de verkeersonderzoeken. De uitkomsten van de enquete worden in een rapportage verwerkt. Een samenvatting komt beschikbaar via de website van de gemeente Texel. Ook kan deze toegezonden worden, als dit aangegeven wordt op het enqueteformulier. Indien de enquete anoniem wordt ingevuld, is de samenvatting ook telefonisch aan te vragen. Zodra het rapport gereed is wordt dit via de media bekend gemaakt.

De gemeente heeft om een goede basis te hebben voor het verkeersonderzoek zoveel mogelijk respons nodig. De enquete is te downloaden op www.texel.nl (Bron: Gemeente Texel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl